Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Suntem Cei Mai Buni

Membru Bizoo de 6 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompe de caldura apa-apa, sol-apa, aer-apa

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
TMC
Cod produs
CTMC
Out Of stock
Descriere
Pompele de caldura la care firma Chivaru Corneliu PFA este distribuitor autorizat de catre firma producatoatre TMC, pompe tip apa-apa, sunt cele mai performante pentru ca apa freatica din sol are o temperatura constanta si performantele pompelor de caldura vor fi maxime tot timpul.
Pompele de caldura SOL-APA, sunt cu performante apropriate de pompele de caldura APA-APA,daca sondele  sau serpentinele din sol sunt corect dimensionate si realizate.
Pompele de caldura AER- APA, au cea mai slaba performanta ,la care energia este luata din aer
iar temperatura aerului este mai scazuta decat temperatura apei din sol, iarna temperatura aerului ajungand sub - 15 grade, in noptile geroase.
Pompele APA-APA si cele SOL- APA, sunt singurele pompe care nu necesita schimbator de caldura intermediar, avand termenele de garantie de 5 ani si o fiabilitate in functionare ridicata ,
Aceste pompe de caldura produse de TMC, pot beneficia de cele mai performante schimbatoare de caldura  de pe piata romaneasca , rodul unor inventii ale colectivului din firma TMC.
Pentru o functionare corecta a acestor pompe de caldura trebuiesc evitate pornirile dese, perioada de timp dintre 2 porniri consecutive, trebuie sa fie de minim 2 ore, pentru evitarea deteriorarea sau chiar distrugerea  compresorului tip SCROLL.
Pompa de caldura preia caldura din mediul inconjurator ( SOL, APA, AER) si o cedeaza sistemului de incalzire sub forma de energie termica puterile incepand de la 8 kw pana la  24-45 kw.
Temperatura sistemului de incalzire in pardoseala creste pana la 60 grade.
Pompele APA-APA sau SOL-APA, pot fi instalate usor de orice firma de instalatii autorizata, ele fiind alimentate la tensiunea  de 230 V sau 380 V, necesita o sursa stabila si protejata cu impamintare si un stabilizator de tensiune pentru variatiile de tensiune de + - 3 %.
SCHEMA DE MONTAJ SI FUNCTIONARE are in componenta : pompa de caldura, dupa caz sonde sauechipamente de foraj pentru ajungerea la apa freatica, filtre de purificare a apei, supape de sens,
pompe de recirculare , electrovana cu 3 cai, boiler , rezervoare de acumulare apa tip PUFFER, ventiloconvectoare, calorifere, ca si elementele incalzirii in pardoseala cum ar fii : reteaua de tuburi speciale din plastic special, plinta, pardoseala, sapa speciala, coliere, plasa din fibra de sticla, panoul izolant, banda perimetrala, folie PE, lucru care necesita un proiect si o executie a unei firme
de proiectari si executie instalatii sanitare specializate si autorizate .
Pentru orice alte informatii suplimentare si oferte concrete, va rugam sa adresati cererile dvs de oferta in scris ,catre firma CHIVARU  CORNELIU  PFA - TEL - 0726356125;  email - chivco@hotmail.com , cu indicarea datelor dvs de contact pentru raspuns cu precizarea munarului de telefon si obligatoriu emailului dvs.  Va multumesc,
DIRECTOR  CHIVARU CORNELIU  PFA
Trimite mesaj
Din Gura in Gura