Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Suntem Cei Mai Buni

Membru Bizoo de 6 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Panouri solare

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
TMC
Cod produs
CC  3
Out Of stock
Descriere
Panourile solare sunt de mai multe feluri.

1) Panouri solare cu Absorbtie Directa, care sunt cele mai performante si nu au elemente intermediare intre energia termica captata de la radiatia solara si glicol,au garantia de 25 de ani de functionare, dar nu pot depasi 60-65 grade incalzire apa.
2) Panourile solare cu U-PIPE au randament mai slab, datorita existentei a 2 schimbatoare de caldura,intre sticla si aripioara de aluminiu ca si intre colector si aripioara de aluminiu.
Pretul lor este ridicat si constructia lor este doar cu 10-12 tuburi.
3) Panourile solare cu HEAT PIPE, au 3 schimbatoare de caldura, intre sticla-aripioara de aluminiu,
heat pipe-aripioara de aluminiu, heat pipe-colector.
4) Panourile solare PLANE  VACUMATE SI IZOLATE, nu colecteaza radiatia solara decat in miezul zilei cand radiatia solara este perpendiculara pe panoul solar .
5)Panourile solare PLANE FARA VACUM SI NEIZOLATE, pierd multa energie fiind neizolate, cu interiorull nevacumat, cu cea mai mare pierdere de caldura la exterior, iar primavara si toamna devin inutile, neputind incalzi apa la temperatura dorita de dvs.

Va putem oferi si sisteme solare complete cu kituri avand panou solar, boiler, pompa circulatie, suport metalic panou, lichid glicol, suruburi prindere pe acoperis.
Pentru cereri de oferta ,preturi , conditii de plata si livrare , mai multe informatii tehnice si comerciale va rog sa contactati firma CHIVARU  CORNELIU PFA- Director CHIVARU  CORNEL

Tel- 0726356125 - Email - chivco@hotmail.com
Trimite mesaj
Din Gura in Gura